Akik várnak rád

Kellemes masszázsok Debrecenben
Kellemes masszázsok Debrecenben

GECZŐ ÉVA KRISZTINA

Belga élénkítő masszázs Debrecen
Bőrfeszesítő, fiatalító arc kezelés Debrecen
Cellulit masszázs és kezelés Debrecen

Bejelentkezés: 0670 786 0535
www.facebook.com/masszazsdebrecenben/

Sok évig kerestem a megoldást arra, hogy hogyan tudnám a hirtelen megnövekedett test méreteimet csökkenteni, fáradt és elkeseredett voltam, mikor rátaláltam a Belga masszázsra és erre az igencsak hatékony bőrfeszesítő Cellulit kezelésre.  

Elhatároztam, hogy mindenkihez igyekszem eljuttatni ennek a masszázsnak a hatását, így megtanultam és ma már sokan örömmel jönnek hozzám. Megfiatalodik a kinézete és ezzel együtt növekszik az önbizalma és a közérzete is javul Mindenkinek. Amellett, hogy a karcsú testalakhoz is hozzásegít a tapasztalatok szerint.
Az arcfiatalító kezelést, pedig egyszerűen imádják a vendégeim, mert feszes, rugalmas és elbűvölő arcot varázsolunk egy fáradt és elgyötört arcra is.
Várlak téged is nagy szeretettel!


Svéd és frissítő masszázs Debrecenben
Svéd és frissítő masszázs Debrecenben

RICZU BARNA

Svéd, frissítő masszázs Debrecen

Kellemes és igényes környezetben várom vendégeimet Debrecenben egy finom, átmozgató,fizikai közérzetet javító svéd,-frissítő masszázzsal!

Mert ez jár neked is :)
Bejelentkezés
Riczu Barna 0630 5968379 
www.facebook.com/svedmasszazsdebrecen/ 

A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Kényeztetés masszázzsal Debrecenben
Kényeztetés masszázzsal Debrecenben

BOJTOR BARBARA

Belga élénkítő masszázs Debrecen
Bőrfeszesítő, fiatalító arc kezelés Debrecen
Cellulit masszázs és kezelés Debrecen

 Ha igényes környezetben kívánsz feltöltődni, akkor szeretettel várlak Debrecenben egy igazán páratlan Belga masszázsra. Mindenkinek szívből ajánlom,akik szeretik azt az érzést,hogy szinte szárnyalnak a könnyedségtől. Nem csak pihentetőbb az alvás, de olyan terhektől is megszabadul a test amiktől nem is gondolnánk. Egyedülálló tapasztalatokat nyújt,hogy mire képes szervezetünk egy jó masszázs után. Beindítja a védelmi rendszerünket és javítja ellenállóképességünket. Egy teljesen új emberként folytathatja a hétköznapi teendőit. Ha kicsit több dologtól is megszabadulna és vágyik a rugalmas sima bőrre, akkor ajánlom figyelmébe a cellulit kezelésünket is. És ha mindez elnyerte a tetszését akkor további élményeket nyújt a fiatalító arckezelés, amitől mindenki azt fogja kérdezni,hogy mitől ez a ragyogás az arcán, mi a trükkje a csodás bőrének. 

Bejelentkezés: 0670 773 5065 vagy facebookon

Svéd és frissítő masszázs Debrecenben
Svéd és frissítő masszázs Debrecenben

CSIGE SÁMUELNÉ RENI

Svéd, frissítő masszázs Debrecen

Bejelentkezés: 0670 672 5227

www.facebook.com/Renimasszazsrelax/

Csige Sámuelné vagyok ! Több éves tapasztalattal várom kedves vendégeimet. Számomra a masszázs nem csak munka, hanem szívem ügye is, hiszen tapasztalatból tudom hogy egy jó szakemberre mindig szükség van. 

Fontosnak tartom, hogy egy masszőr tudatában legyen annak amit csinál, és fontosnak tartom azt is ,hogy ujjaiban, kezeiben, egész lényében benne legyen a masszázs! 

Légy jó önmagadhoz és keress bizalommal, ha szükséged van Rám! 


Dorn terápia Debrecenben
Dorn terápia Debrecenben

CSUKA ZSOLT

A Dorn terápia egy hatékony, biztonságos, kézzel végzett módszer, amely a testben lévő elmozdulásokat segít korrigálni.

Mivel az egész testre egy egységként tekint, ezért az összes fontos ízületet kezeljük a talpunktól a fejünk búbjáig, valamint az összes gerinccsigolyát vizsgáljuk, és ha szükséges kezeljük.

A Dorn terápia mára az egyik leggyorsabban terjedő terápia lett, mellyel hatékonyan kezeljük a hátfájásokat és gerincproblémákat. Biztonságos módszer, hiszen szinte teljesen fájdalom - és rizikómentes. Sérülések, károsodások a mozgás szervrendszerén belül a korrekciók jellegéből adódóan kizártak!

A Dorn-terápiát elsősorban a mozgásszervi betegségek... hátfájás, derék panaszok, nyak fájdalom, lumbágó, ischiász, ízületi problémák

porckorongsérv (nem akut szakasza)
spondylosis (gerincmeszesedés)
spondylarthrosis (gerinc pockopása)
Scheuermann-betegség, artrózis
reumatikus megbetegedések, gerincferdülés
egyéb csontokkal kapcsolatos betegségek

megelőzésére, illetve a már kialakult problémák kezelésének kiegészítésére alkalmazhatjuk.

Helyszín: Debrecen, Ibolya u. 21.
https://csukazsolt.hu/dorn-terapia/
Tel.: 30/573-2652